U bevindt zich hier:Home-Schaapskooi - redactie
vrijdag, 31 juli 2015 00:00

Beachscoccer succes voetballers V.V. Heerde

HEERDE- Michael Wolf, aanvoerder van het 1ste elftal en Django van der Landen, keeper 1ste elftal van de voetbalvereniging V.V. Heerde, voetbalden op zondag 26 juli 2015 in Scheveningen de finale van het beachsoccer toernooi. In de reguliere tijd eindigde de wedstrijd Pelikaan Beachsoccer Zwolle (PBS Zwolle) tegen Le Bastille Amsterdam in een gelijke stand 4-4. In de verlenging werd niet meer gescoord. PBS Zwolle wist met penalty’s te winnen. Gezamenlijk voetballen Michael en Django tijdens de zomerperiode bij PBS Zwolle. PBS Zwolle is voor de eerste keer landskampioen geworden. 
donderdag, 30 juli 2015 00:00

Bijzondere kunstexpositie opent deuren

EPE- Zaterdag 15 augustus om 16.00 uur zal de expositie “Verandering, Vergankelijkheid, Verwondering” worden geopend. Deze expositie is een samenwerkingsverband tussen kunstenaar Marijke Boverhof en tekstschrijver Peter van der Leij. Wat deze expositie extra bijzonder maakt is dat zij moeder en zoon zijn.  Een jaar lang werkten zij samen aan dit bijzondere project. Peter van der Leij schreef zijn visie op haar schilderijen in gedichten en Marijke Boverhof maakte doeken bij teksten van haar zoon. Deze werken zullen tentoon worden gesteld van 14 augustus tot 13 september in Kunsthuis KEK te Epe. 
donderdag, 30 juli 2015 00:00

Vakantiebijbelweek Emst

EMST- Tijdens de laatste week van de zomervakantie, staat de ‘Witte tent’ weer op het veld achter de Hezebrink in Emst. Alle kinderen van 4 tot 12 jaar zijn dan van harte welkom om mee te doen met het programma. Ze gaan met elkaar zingen, luisteren naar een bijbelverhaal, een heleboel leuke dingen maken, pannenkoeken eten en op woensdagmiddag komt er een poppenspeler. Kinderen van 10 jaar of ouder kunnen i.p.v. knutselen meedoen met het voorbereiden van een toneelstuk. Het thema dit jaar is: de Bouwplaats. De dagen zijn van dinsdag 18 tot en met vrijdag 21 augustus van 10.00 uur tot 12.15 uur. Op woensdagmiddag is het van 13.30 uur tot 15.00 uur. Iedereen is van harte welkom. 
dinsdag, 28 juli 2015 00:00

Hermien Koers valt duurrecord aan

HEERDE- Een 24-uur record vestigen voor damessteppen, dat is het doel van Hermien Koers van Stepteam Selles Kamperzeedijk op 7 en 8 augustus. In 2012 heeft Peter Groeneveld uit Oldenzaal dit verbeterd tot 545,9 kilometer. Koers is echter de eerste vrouw die een poging doet, dus indien het haar lukt de 24 uur uit te rijden op de supersnelle skeelerbaan in Heerde vestigt zij sowieso een record. Zij start vrijdag om 19.00 uur op de skeelerbaan in Heerde. Tijdens deze recordpoging verschijnen vier leden van Stepteam Zwolle op de baan voor het vestigen van 1-uur records. Dit zijn Jeroen Houdé, Jonathan en Machiel Steenbergen en Martijn Tiemens. Hermien Koers (30) rijdt al 17 seizoenen stepwedstrijden en heeft met name het sprinten geruime tijd gedomineerd met meervoudige kampioenschappen op nationaal, Europees en wereldniveau. 
dinsdag, 28 juli 2015 00:00

Bultman-Hartholt Noordoost Veluwe Toernooi

WAPENVELD- Dinsdag 11 augustus, beginnen WZC Wapenveld en Hatto Heim uit Hattem al weer aan het derde Bultman-Hartholt Noordoost Veluwe toernooi. De twee voetbalverenigingen tekenen samen voor de organisatie. Deelnemende ploegen zijn Hatto-Heim, WZC Wapenveld, sc Lemele, Hattem, sv Zalk, sc Rouveen, CSV Apeldoorn 2 en sc Genemuiden 2. Op dinsdag 11 augustus  worden de wedstrijden Hatto Heim- Rouveen gespeeld in Hattem en Hattem 1- CSV Apeldoorn 2 in Wapenveld. Op donderdag speelt WZC thuis tegen sc Lemele 1 en neemt sv Zalk 1 het op tegen Genemuiden 2 in Hattem. Aanvang van de midweekse wedstrijden is vastgesteld op 19.30 uur. 
maandag, 27 juli 2015 00:00

Volle bak bij discozwemmen in Berghuizerbad

WAPENVELD- Het Berghuizerbad was onlangs het decor van het discozwemmen voor de jeugd van 5 t/m 12 jaar die in het bezit zijn van een zwemdiploma. Stichting Berghuizerbad had er voor gekozen om in de vakantie iets te organiseren voor de mensen die thuis blijven, het Berghuizerbad is er immers voor iedereen door iedereen. Ruim 100 kinderen  hebben genoten van de muzikale beats van DJ Arjan Joostema uit Heerde. De opblaasbare speeltoestellen waren voor het eerst aanwezig tijdens het disco zwemmen. Dit was een mooie aanvulling op het discozwemmen zodat de kinderen zich goed konden vermaken. De komende 2 weken is het Berghuizerbad gesloten voor onderhoud. Vanaf zaterdag 8 augustus kan men in de vakantieperiode weer terecht en is er weer een nieuw speeltoestel aanwezig. Voor de openingstijden en overige informatie zie de website: www.berghuizerbad.nl.
Pagina 1 van 314
Copyright Nieuws- en Advertentieblad Schaapskooi - Molenweg 24A - 8181 BJ Heerde - Redactie : 0578-691911 / 0578-691305 villamedia@online.nl

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten