U bevindt zich hier:Home-Schaapskooi - redactie
zaterdag, 29 augustus 2015 00:00

Gratis Inloopspreekuur Fysiotherapeutisch Centrum Heerde

HEERDE- Heeft u last van uw enkel of achillespees? Of van een gevoelige elleboog of pijn in uw knie of rug? Voorkom ergere klachten en laat uw ongemak gratis bekijken door een ervaren fysiotherapeut van Fysiotherapeutisch Centrum Heerde. Hij of zij geeft u vervolgens vrijblijvend advies over wat u het beste kunt doen aan uw klacht(en). 
vrijdag, 28 augustus 2015 00:00

Doorgifte nieuwe tv-kanaal ook in Heerde en Epe

EPE/HEERDE- Met ingang van 1 september zal het nieuwe tv-kanaal, een samenwerking van Radio 794 en RTV Hattem, ook in de gemeenten Epe en Heerde via de kabel en glasvezel te ontvangen zijn. Tijdens de 1e tv-uitzending vanuit mfa de Heerd in Heerde op 5 september, ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Radio 794, zal de naam van het nieuwe tv-kanaal bekend worden gemaakt.
vrijdag, 28 augustus 2015 00:00

Informatiebijeenkomst Taalvrijwilligers

HATTEM- In de Bibliotheek vestigingen in Hattem, Wezep en Wapenveld zijn Taalpunten aanwezig voor iedereen die beter wil leren lezen en schrijven. De Taalpunten worden bemand door Taalpunt docenten. Taalvrijwilligers ondersteunen de Taalpunt docenten. In Bibliotheek Hattem is woensdagavond 2 september om 19.00 uur een informatiebijeenkomst voor iedereen die Taalvrijwilliger wil worden bij een van de drie Taalpunten. 
donderdag, 27 augustus 2015 00:00

Nieuwe school voor W.G. van de Hulstleerlingen

EPE- Maandag 24 augustus was het wel een heel bijzondere start voor de leerlingen van de W.G. an de Hulstschool in Epe. Op de laatste schooldag in juli hadden alle leerlingen hun stoel in de nieuwe school gezet en werd het vakantie. Dan na 6 weken begint het nieuwe schooljaar. In de tussentijd hebben de leerkrachten ervoor gezorgd dat alles weer start klaar stond om de leerlingen te kunnen ontvangen. Daarom zaten maandag alle leerlingen in de nieuwe zitkuil, om samen met de ouders en het team, een proost uit te brengen op hun mooie, nieuwe school met fantastische schoolplein. 
donderdag, 27 augustus 2015 00:00

Heisa in Hattem festival

HATTEM- Op zaterdag 12 september organiseert Rond Uit Hattem in samenwerking met de Rotaryclub Hattem-Heerde het Heisa in Hattem festival; op 28 verrassende locaties in de binnenstad verzorgen artiesten, beginnend en ervaren, meerdere korte optredens van 20 minuten. Alle locaties zijn gratis toegankelijk en het festival duurt van 11.00 tot 17.00 uur. Een unieke kans om als bezoeker van dit festival kennis te maken met een gevarieerd aanbod van muziek, theater en voordrachtkunst in intieme huiskamers, winkels, horeca, stadsmonumenten en op onverwachte binnenplaatsen. Bezoekers kunnen volop genieten van het talent dat onze regio te bieden heeft. Er zijn 33 verschillende acts die meerdere keren plaatsvinden. In totaal komt dat neer op meer dan 100 optredens verspreid over de dag. Bezoekers kunnen van het ene naar het andere optreden ‘hoppen’. Omdat het op 12 september ook Open Monumentendag is, kan men de bezoekjes aan de optredens combineren met een kijkje in één van de vele historische gebouwen die Hattem rijk is.
donderdag, 27 augustus 2015 00:00

Uitblinker Jalving MHC Epe op het shirt van Oranje

EPE- Tijdens het Europees Kampioenschap hockey betreden het Nederlandse heren- en dameselftal het veld in heel speciaal wedstrijdshirt. Op het shirt staat namelijk de naam van uitblinker Jendy Jalving van MHC Epe. Zij is een van de 129 vrijwilligers die door haar clubleden werd betiteld als onmisbare ‘uitblinker’. Het uitblinker-shirt is een initiatief van de Rabobank om de clubvrijwilligers en hun onmisbare diensten in het zonnetje te zetten. Het EK wordt van 21 t/m 30 augustus in Londen gespeeld. De Rabobank riep hockeyend Nederland in de tweede helft van het afgelopen seizoen op om de uitblinkers van hun eigen vereniging te nomineren. Dat gebeurde massaal. 
Pagina 1 van 321
Copyright Nieuws- en Advertentieblad Schaapskooi - Molenweg 24A - 8181 BJ Heerde - Redactie : 0578-691911 / 0578-691305 villamedia@online.nl

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten