U bevindt zich hier:Home-Schaapskooi - redactie
zaterdag, 30 augustus 2014 15:09

Geslaagde Open Avond EZC '84

EPE- Zo'n 40 pupillen vermaakten zich vrijdagavond prima op de gezellige Open Avond van EZC '84. Onder begeleiding van enkele selectiespelers en speelsters van de MC1 werden diverse spellen gespeeld. Voorzitter Jan Loogman verwelkomde iedereen en kon melden dat de VMI zich bereid heeft gevonden om toe te treden tot het sponsorgezelschap van ondernemers die EZC '84 een warm hart toe dragen. 
zaterdag, 30 augustus 2014 15:09

De Foruin zoekt vrijwilligers

HATTEM- Molen de Fortuin draait niet alleen dankzij de wind, maar ook dankzij een kring trouwe vrijwilligers: vrijwillig molenaars en vrijwilligers in de winkel. De wind en de vrijwilligers zorgen samen dat de molen draait. Dankzij de vrijwilligers in de winkel is er een vaste klantenkring gegroeid. Helaas stopt een paar mensen om verschillende redenen met dit leuke werk voor de molen. Daarom wordt naarstig gezocht naar aanvulling van de groep molenvrijwilligers, speciaal voor de winkel. 
vrijdag, 29 augustus 2014 14:22

Bewoners welkom op startavond Klompenpad Horsthoek

HEERDE- Loopt u ook graag een blokje om in uw eigen omgeving en woont u in de omgeving van Horsthoek? Denk dan mee over het ontwikkelen van een Klompenpad in dit deel van de gemeente Heerde. Bewoners, maar ook anderen die bestaande en oude paadjes weten, zijn van harte welkom op de startavond op donderdag 11 september van 20.00 tot 21.30 uur in De Keet, Eperweg 55 in Heerde. Wethouder Gerrit van Dijk opent deze avond. Daarna vertelt iemand van de Stichting Landschapsbeheer Gelderland over de bedoeling van het project. Inloop met koffie en thee is vanaf 19.45 uur.
vrijdag, 29 augustus 2014 14:21

Open dag Dahliavereniging Heerde

HEERDE- Zaterdag 6 september houdt de Dahliavereniging Heerde haar jaarlijkse open dag. Vanaf 10.00 uur kunnen bezoekers een kijkje nemen op de tuin, waar vrijwilligers graag meer vertellen over de dahlia en de vereniging. Het thema van de open dag is ´sport en spel´, hetgeen terug te zien zal zijn in diverse bloemstukken. 
vrijdag, 29 augustus 2014 14:20

Ontwerp wijk de Kampen

HATTEM- Afgelopen dinsdag hebben bewoners van wijk de Kampen tijdens een bijeenkomst hun mening kunnen geven over de inrichting van de wijk. Gemeente Hattem gaat de riolering van deze wijk vervangen. Het vervangen van de riolering biedt ook mogelijkheden om de straten opnieuw in te richten. Eerder hebben bewoners aandacht gevraagd voor parkeren en verkeer in de buurt. De bijeenkomst leverde creatieve ideeën op van bewoners. Om tot een goed ontwerp te komen voor de inrichting van wijk de Kampen, heeft de gemeente bewoners van de wijk uitgenodigd om mee te praten over de inrichting. 
vrijdag, 29 augustus 2014 14:20

Hanze Gym Hattem organiseert open dag

HATTEM- Mede gesteund door de Rabobank organiseert Hanze Gym Hattem op zaterdag 13 september een open dag in De Marke. Tussen 9.30 en 13.30 uur kunnen geïnteresseerden van alle leeftijden kennismaken met het aanbod van de vereniging, waaronder gymnastiek, jazzdans, turnen, acrobatische gymnastiek, ouder en kind gym, aerobics en zumba. 
Pagina 1 van 204
Copyright Nieuws- en Advertentieblad Schaapskooi - Molenweg 24A - 8181 BJ Heerde - Redactie : 0578-691911 / 0578-691305 villamedia@online.nl