U bevindt zich hier:Home-Schaapskooi - redactie
vrijdag, 17 april 2015 00:00

Zonovergoten schoolvoetbaltoernooi

WAPENVELD- Het sportpark van WZC was woensdagmiddag het decor van het schoolvoetbaltoernooi voor basisschoolleerlingen uit de gemeente Heerde. Het waren de groepen 7-8 die voetbalden om de hoogste eer. Voor de supporters was het genieten geblazen, niet alleen van de sportieve strijd die de leerlingen leverden maar ook van een zonovergoten middag. 
vrijdag, 17 april 2015 00:00

Afscheid dominee Veen

HATTEM - In een drie uur durende dienst, inclusief 'afscheidspreek' en Bach-cantate, heeft dominee Egbert R. Veen afscheid genomen van de Protestantse Gemeente i.w. in Hattem. Na afloop konden genodigden en andere belangstellenden hem achterin de kerk of in De Franse School de hand drukken. De afscheidsdienst luidde tevens Veens emeritaat in.
vrijdag, 17 april 2015 00:00

Geslaagde dag op Boerderij Buitengewoon

EPE- Op verzoek van ouders is Koppel een aantal jaar geleden begonnen met een zaterdagmiddagclub voor kinderen tussen de 10 en 16 jaar met een licht verstandelijke beperking. Het doel van de activiteit was: bouwen aan een sociaal netwerk binnen de eigen omgeving. Voor deze jongens en meisjes ligt lid worden van een ‘reguliere’ vereniging niet altijd voor de hand, omdat zij bijvoorbeeld niet zo makkelijk contact leggen of zich soms eenzaam of buitengesloten voelen. De Lionsclub Epe heeft de bijeenkomsten financieel mogelijk gemaakt. 
donderdag, 16 april 2015 00:00

Jong en oud geniet van Benefietconcert

VAASSEN- Zaterdagavond 11 april heeft in een bomvolle en gezellige Tabernakel het Benefietconcert plaatsgevonden voor Stichting Hospice Noordoost Veluwe. Kim Schutte, organisator van het concert, kijkt dankbaar terug op een prachtige avond. Strijkersensemble &JOY, een voor de gelegenheid samengesteld ensemble, en enkele jong talenten van muziekschool Clanc hebben diverse mooie nummers gespeeld. Dat jong en oud genoot van de muziek was merkbaar aan het overweldigende applaus. 
donderdag, 16 april 2015 00:00

Knappe prestaties turnsters GV Agios

VAASSEN- Maar liefst zes turnsters van GV Agios wisten zich enkele weken geleden te plaatsen voor de landelijke halve finale turnen dames. Afgelopen weekend vond de eerste halve finale plaats in Duiven, waar vier turnsters van GV Agios hun oefeningen mochten laten zien. Zaterdag 11 april beet Anne Mosterd (13) het spits af in de derde divisie. Het niveau was hoog, maar Anne liet zich hier niet door beïnvloeden en turnde een uitstekende wedstrijd. 
woensdag, 15 april 2015 00:00

Africlowns bezoeken townships van Zuid Afrika

VEESSEN/EPE- Op 30 april vertrekken de Africlowns voor hun 6e tour naar Zuid Afrika. Jans Koopmans (clown Bluf) uit Veessen, Peter Vrinds (clown Puk) uit Epe en Willem Hans Elbrecht (clown Pluum) uit Zwolle gaan weer voor 10 dagen naar Zuid-Afrika. Op diverse scholen, weeshuizen, SOS dorpen, crèches en tehuizen voor gehandicapten in Johannesburg, Soweto en Mpumalanga gaan de Africlowns voorstellingen geven. Bij de gehandicapten en ouderen zullen de Africlowns vooral  contactclown zijn en geven ze zoveel mogelijk mensen persoonlijke aandacht. 
Pagina 1 van 281
Copyright Nieuws- en Advertentieblad Schaapskooi - Molenweg 24A - 8181 BJ Heerde - Redactie : 0578-691911 / 0578-691305 villamedia@online.nl

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten