U bevindt zich hier:Home-Schaapskooi - redactie
zaterdag, 20 december 2014 00:00

Geslaagd scholenproject CMH

HATTEM- Zoals elke keer aan het einde van het scholenproject, wordt er door de CMH een jeugdconcert georganiseerd. Niet alleen de leerlingen van het scholenproject van de Van Heemstraschool, maar liefst 10 kinderen dit keer, vertoonden hun kunnen op de bugel. 
zaterdag, 20 december 2014 00:00

Kerstfeest op de Gildeschool

EPE- Buiten was het guur, koud én zelfs al donker, maar binnen lekker warm, gezellig en het rook er heerlijk. Kinderen en ouders van de Gildeschool in Epe waren thuis druk bezig geweest om wat lekkers te maken voor het kerstbuffet. 
vrijdag, 19 december 2014 00:00

Gemeente trots op contract regieondersteuning

HEERDE- De gemeente Heerde is trots op het contract voor regieondersteuning dat ze heeft ondertekend met Vérian. Het is een uniek concept waarmee de gemeente Heerde als één van de eersten in Nederland gaat werken. Wethouder Pierik hierover: “Ik ben heel blij met het contract die we met Vérian hebben getekend. Met dit super mooie en unieke concept helpen we onze inwoners om zelfstandig te blijven wonen, ook wanneer ze daar wat meer moeite mee hebben.” 
vrijdag, 19 december 2014 00:00

Kerstgroet met Midwinterhoornen

WAPENVELD- Woensdag 24 december om 15.00 uur zal er een kerstgroet geblazen worden vanaf "Klein Zwitserland" in Wapenveld. Er zullen zo'n tien blazers zich verspreiden over de heide, welke om beurten een kerstgroet zullen blazen. 
vrijdag, 19 december 2014 00:00

Rabo Eper Bossentocht

EPE- Op dinsdag 30 december organiseert TC Veluwe haar 2e Rabo Eper Bossentocht van dit jaar. De Rabo Eper Bossentocht is een ATB en veldtoertochten die al 30 jaar wordt georganiseerd door wielerclub TC Veluwe. Het gevarieerde parcours is ook dit jaar aangepast en voert door gevarieerde terreinen. 
donderdag, 18 december 2014 00:00

TC Heerde steunt project meer vrouwen op de fiets

HEERDE- Marianne Vos, Loes Gunnewijk, Marijn de Vries en Roxane Knetemann werken samen met Le Tour Utrecht om het vrouwenwielrennen te stimuleren met het We Own Yellow-programma. Zij willen meer vrouwen op de fiets. De TC Heerde steunt dit streven van harte. Niet alleen van harte maar sluit ook daadwerkelijk bij de doelstelling aan: vrouwen krijgen 50% korting op het inschrijfgeld van de RaboVeldToerTocht van 10 januari. ‘We Own Yellow, Take The Stage’ is een programma dat vrouwen aanspoort om op de fiets te stappen en zichzelf en hun fietskwaliteiten verder te ontwikkelen. Ongeveer 12% van de deelnemers aan de door de TC Heerde georganiseerde toertochten is vrouw en maar 3% is lid van de vereniging. Dat is veel te weinig. ATB en racefietsen zijn namelijk allang geen mannensporten meer. 
Pagina 1 van 241
Copyright Nieuws- en Advertentieblad Schaapskooi - Molenweg 24A - 8181 BJ Heerde - Redactie : 0578-691911 / 0578-691305 villamedia@online.nl

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten