U bevindt zich hier:Home-Schaapskooi - redactie
zaterdag, 25 oktober 2014 00:00

Voetbal Kennis Quiz in Heerde

HEERDE- Denk jij dat je veel van voetbal weet? Doe dan vrijdag 21 november mee aan de Voetbal Kennis Quiz die gehouden zal worden in het clubhuis van v.v. SEH in Heerde. 
zaterdag, 25 oktober 2014 00:00

Dansen vanuit de stoel

HEERDE- Hanzeheerd Brinkhoven start in samenwerking met Cultuurplein Noord Veluwe op woensdag 29 oktober de danscursus Dansen vanuit de stoel. De cursus heeft de naam ‘Dans met het leven’ en wordt gegeven door dansdocente Carla Dekkers. Gedurende de cursus wordt er gedanst op verschillende soorten muziek. 
zaterdag, 25 oktober 2014 00:00

Meedenken over nieuw cultureel initiatief

EPE- Na het succesvolle samenwerkingsproject Heel Epe Fietst! worden de verenigingen en organisaties uit Kunst, Cultuur en Welzijn opnieuw uitgenodigd om na te denken over een gezamenlijk thema voor het komende jaar. De kerngroep wil graag dat Heel Epe Fietst! op enigerlei wijze wordt voortgezet en is bezig daar een goede vorm voor te vinden. Maar het is ook goed om daarnaast nieuwe wegen in te slaan en een ander thema aan te pakken dat wellicht dezelfde spanning te weeg brengt. 
vrijdag, 24 oktober 2014 14:06

Wmo-adviesraad zoekt versterking

EPE- Per 1 januari 2015 verandert de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) tegelijk met de Jeugdwet en de Participatiewet. De gemeente krijgt op vele terreinen in de zorg een belangrijke rol en verantwoordelijkheid. Van groot belang is de continuïteit van de ondersteuning. De Wmo-adviesraad Epe heeft dit proces nauwlettend gevolgd. 
vrijdag, 24 oktober 2014 14:05

Vincent naar WK dammen in Tallinn

HEERDE– Met een sponsorplaats van de organisatie van het WK dammen in Tallinn en een shirt vol namen en logo’s van gulle gevers is Vincent Houtjes de 13e deelnemer van Team KNDB. Zaterdag 25 oktober vliegen de jeugddammers naar Nomme , net onder Tallinn, waar het WK voor welpen en pupillen gehouden zal worden. In totaal zullen 9 ronden worden gespeeld, waarbij op maandag en woensdag de dagen van de dubbele ronde zullen zijn. Op zaterdag 1 november zal bekend worden wie zich de nieuwe Wereldkampioen mag noemen. 
vrijdag, 24 oktober 2014 14:04

Bijbelmarathon Hattem van start

HATTEM- Van woensdagavond 29 oktober tot en met vrijdag 31 oktober vindt in Hattem een Bijbelmarathon plaats in de Grote of St. Andreaskerk. Een groot aantal vrijwilligers leest in afwisseling uit de nieuwste bijbelvertaling voor. Het programma wordt afgewisseld met muziek en meditatieve momenten en de uitslag van een Bijbelmarathonkleurwedstrijd. 
Pagina 1 van 225
Copyright Nieuws- en Advertentieblad Schaapskooi - Molenweg 24A - 8181 BJ Heerde - Redactie : 0578-691911 / 0578-691305 villamedia@online.nl