U bevindt zich hier:Home-Schaapskooi - redactie
vrijdag, 29 mei 2015 00:00

Heerde gastheer Nederlandse Cittaslowdag

HEERDE- Op vrijdag 5 juni komen bestuursleden en supporters van de Cittaslowgemeenten in Nederland naar Heerde. Deze dag is bedoeld om de ‘Cittaslow-gemeenschap’ met elkaar in contact te brengen en met elkaar de gedachten achter Cittaslow te bespreken en levend te houden.
vrijdag, 29 mei 2015 00:00

Commissaris in dominospektakel Wapenveld

WAPENVELD– Met een dominospektakel waarin Commissaris van de Koning Clemens Cornielje een belangrijke rol krijgt, wordt maandagmiddag 8 juni het centrum van Wapenveld heropent. Het programma van de opening begint om 16.00 uur. Wethouder Herman van der Stege zal dan in de omgeving van de Manenbergerbrug het eerste zetje geven voor het dominospektakel. Die handeling wordt omlijst door een optreden van de dansgroep Juliëtte Nieboer. Bart Bijsterveld van B.Bizzy Producties uit Hattem, bouwt die dag een dominoparcours van halve en hele stoeptegels tussen de Manenbergerbrug en het nieuwe centrum. Dat deel van de Klapperdijk zal dan ook afgesloten zijn voor het verkeer. 
donderdag, 28 mei 2015 00:00

Cheque voor KDV ‘t Hummelhuis aan Speeltuin Pinkeltje

WAPENVELD- Onlangs mochten voorzitter Peter Abrahams, secretaris Harry Dils en penningmeester Liesbeth Roke van Speeltuin Pinkeltje namens personeel en kinderen van KDV ’t Hummelhuis in Wapenveld een cheque van 405,11 euro in ontvangst nemen voor het project “Samen Spelen”. Dit bedrag hadden de kinderen opgehaald tijdens de kunstmarkt op het KDV in Wapenveld. Tijdens deze kunstmarkt werden diverse kunstwerken van de kinderen tentoongesteld in de groepsruimten van “Dribbel” en “Woezel & Pip”. Met als doel om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor een mooi speeltoestel voor Speeltuinvereniging Pinkeltje. 
donderdag, 28 mei 2015 00:00

Kunsttentoonstelling op de Sprenge Emst

EMST- Woensdagavond 27 mei was het een drukte van belang op de Sprenge Emst. Kunstliefhebbers uit heel Emst en omstreken wisten de weg te vinden naar de nieuwe galerie aan de Hezeweg. Het thema van de tentoonstelling was: Kunst het hele jaar door. Alle kinderen van de school hebben meegewerkt om de school te vullen met de meest prachtige kunstwerken. Zij hebben daar verschillende technieken voor gebruikt die te bewonderen waren in twee en drie dimensionale werken, in digitale kunst en levende kunstobjecten. 
woensdag, 27 mei 2015 00:00

Paardenvierdaagse in Epe

EPE- De 22ste editie van de Eper Paardenvierdaagse staat binnenkort op het programma: van 9 t/m 12 juni. Met ruim 750 aanmeldingen uit binnen- en buitenland en maximaal 500 startplaatsen blijft het dringen geblazen om deel te nemen aan de Paardenvierdaagse in Epe. Nog nooit eerder zijn er zoveel aanmeldingen binnengekomen. Dagelijks rijden ruiters en menners ruim twintig kilometer door een uniek natuurgebied op de Veluwe, waarvan sommige delen van het traject normaal gesproken nooit toegankelijk zijn.
woensdag, 27 mei 2015 00:00

Koning opent multifunctionele accommodatie De Heerd

HEERDE- Zijne Majesteit de Koning verricht woensdag 1 juli in Heerde de officiële opening van multifunctionele accommodatie De Heerd. De koning krijgt een rondleiding door het nieuwe gebouw en onthult daarna een plaquette. In de Heerd zijn scholen voor primair onderwijs en kinderopvang gevestigd. Ook het Dorpshuis, jongerenwerk, de bibliotheek Noord-Veluwe en Cultuurplein Noord-Veluwe vinden hier onderdak. Meer dan vijftig verenigingen maken gebruik van de ruimte die het Dorpshuis in De Heerd huurt.
Pagina 1 van 295
Copyright Nieuws- en Advertentieblad Schaapskooi - Molenweg 24A - 8181 BJ Heerde - Redactie : 0578-691911 / 0578-691305 villamedia@online.nl

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten