U bevindt zich hier:Home-Schaapskooi - redactie
vrijdag, 25 juli 2014 16:10

Hanzeheerd wint Duo-Fiets

HATTEM- Dinsdag heeft Hanzeheerd De Bongerd een Duo-Fiets gewonnen bij het  televisieprogramma Max Maakt Mogelijk van omroep MAX. Bastiaan van Dijk, welzijnscoach binnen Hanzeheerd De Bongerd, is samen met bewoonster mevrouw Van de Wetering naar Utrecht vertrokken om te strijden voor een Duo-Fiets in de verkeerstuin. 
vrijdag, 25 juli 2014 16:09

Veel Muziek en optredens bij Welsumse Karmse

WELSUM- De Welsumse Karmse vindt plaats van vrijdag 1 t/m zondag 3 augustus. Elke avond is er feest in de tent op dit jaarlijkse driedaagse evenement. De vrijdagavond is voor de Powerband. Deze vrolijke, enthousiaste heren Jan Steegink (drum en zang) en Sjon Rodijk (toetsen en zang) maken van elk feest een knalfeest. 
vrijdag, 25 juli 2014 16:08

Op pad in Wapenveld

WAPENVELD – Melk van de koe, een lekker molenbolletje Vrieze's Volkoren en desgewenst pannenkoeken na afloop. Het kan allemaal tijdens de wandel- en fietstocht 'Op pad in Wapenveld' op zaterdag 2 augustus. Vrieze's Erfgoed, melkveehouderij Doppenberg en Erve IJzerman hebben hiervoor de handen ineen geslagen.  
donderdag, 24 juli 2014 13:52

Viswedstrijden

HATTEM- Op donderdag 7 augustus organiseert Hengelsportvereniging Helpt Elkander uit Hattem een viswedstrijd voor senioren. Voor alle Hattemers van 60+ en ouder en in het bezit van de vispas kunnen hieraan meedoen. Dit geldt tevens voor alle 60+ die lid zijn van Helpt Elkander. Er wordt gevist in de Jachthaven van Hattem met de vaste stok. De deelname is gratis,loting om 8.15 uur, vissen van 9.00 tot 13.00 uur. Woensdagmiddag 13 augustus is er een viswedstrijd in de Jachthaven voor de jeugd van Hattem en jeugdleden van H.E. Er wordt gevist in twee groepen: van 9 tot en met 11 jaar en van 12 tot en met 14 jaar. De inleg is gratis maar men moet wel in het bezit zijn van de vispas. Loting is om 13.15 uur, vissen van 14.00 uur tot 16.00 uur en er wordt met de vaste stok gevist. Opgave voor deelname bij het Toeristisch Informatie Punt, Markt 2a in Hattem.
donderdag, 24 juli 2014 13:50

Woldag op Hagedoorns Plaatse

EPE- In Veluws Museum Hagedoorns Plaatse te Epe is ook deze week weer van alles te beleven voor jong en oud. De bezoeker krijgt tijdens de openingsuren een rondleiding in en om de oude boerderij en kan een kijkje nemen in de ernaast gelegen expositieruimte. Woensdag 30 juli is de kindermuseummiddag en vrijdag 1 augustus is er een excursie naar de Kopermolen in Zuuk. De educatieve themadag “Terug naar Toen” staat op donderdagmiddag 31 juli in het teken van wol en de verwerking daarvan. Er zijn o.a. demonstraties weven, spinnen en wolverven. Bezoekers, kinderen maar ook volwassenen, kunnen zelf weven en spinnen. 
woensdag, 23 juli 2014 11:54

Onderzoek beweegbaar maken van bruggen Apeldoorns Kanaal van start

HEERDE/HATTEM- Met de ondertekening van de realisatieovereenkomst  ‘Beweegbaar en bedienbaar maken bruggen Apeldoorns Kanaal’ kan het onderzoek naar het realiseren van het beweegbaar en bedienbaar maken van de bruggen in Hattem en Heerde starten. Het gaat hierbij om de Hoenwaardse Brug, Kloosterbrug, Manenbergerbrug  en de keersluis Het Bastion, Hezenbergerbrug en de Hezenbergersluis. 
Pagina 1 van 192
Copyright Nieuws- en Advertentieblad Schaapskooi - Molenweg 24A - 8181 BJ Heerde - Redactie : 0578-691911 / 0578-691305 villamedia@online.nl